DELTAGARINSATSERKlicka för större bild

Anpassad verksamhet

Med anledningen av den rådande pandemin så har vi anpassat alla insatser för att minska risken för smittspridning.
Den 4 veckors långa utredningen är komprimerad till 3 veckor och alla gruppmoment är borttagna. Deltagarna gör alla moment individuellt, föreläsningar och informationer sker digitalt. Individuella utredningar sker som vanligt och KAKA har anpassats för att kunna genomföras smittsäkert.

Rehabvägledarna har den mesta ... » Läs mer...Utredningsenhet

Utredningsenheten arbetar med att utreda en individs möjligheter och förutsättningar till arbete eller studier och bygger på aktiviteter och arbetsliknande situationer. Här tas exempelvis hänsyn till eventuella fysiska och psykiska problem, utbildning, bakgrund och egna intresseområden.

Utredningen är inte av medicinsk karaktär och erbjuds i flera varianter:

Den långa utredningen sker i grupp och pågår dagligen på förmiddagarn... » Läs mer...Klicka för större bild

Rehabvägledare

6 rehabvägledare finns inom Samordningsförbundet Väst och är tillgängliga för kommunerna Strömstad, Tanum, Munkedal, Sotenäs, Lysekil, Orust, Uddevalla och Färgelanda.

Rehabvägledaren fungerar som individuellt stöd för personen och arbetar med kartläggande, motiverande och vägledande samtal. Rehabvägledaren kan söka arbetsträningsplats, följa med på studiebesök, hjälpa till med kontakter med myndigheter, vården, arbetsgiv... » Läs mer...